Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΟΧΙ ΡΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

"Σενάρια – σοκ του ΔΝΤ
για το ασφαλιστικό σύστημα Το ΙΚΑ θα υποχρεωθεί να δανειστεί για να πληρώσει τις συντάξεις"

Πάρα κάτω άλλος τίτλος στην ίδια εφημερίδα

«Το ΠΑΣΟΚ παίρνει μεγάλο πολιτικό ρίσκο» : «Η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές είναι νόμιμη, αλλά ενέχει ένα μεγάλο πολιτικό ρίσκο», υποστηρίζει ο συνταγματολόγος κ. Νίκος Αλιβιζάτος...

Η ανάλυση για το πολιτικό ρίσκο που παίρνει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τους συντακτες της εφημερίδας που μίλησαν με τον συγκεκριμενο Συνταγματολογο είναι γιατί θέλει να αλλάξει η κυβέρνηση της απόλυτης καταστροφής όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Μηπως θα έπρεπε να μας πληροφορήσουν ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ τι καταστροφή συντελείται αν το ΠΑΣΟΚ δεν προξενήσει τις εκλογές και αφήσει την ΝΔ να μας σέρνει στα βράχια ; Το πρωτοσέλιδο τους δείχνει την αναγκαιότητα αλλαγής εδώ και τώρα της εκλεγμένης απο τον λαό κυβέρνησης που εξελίχθηκε σε κλίκα συμφερόντων και μάστιγα για τον τόπο μας.

Η προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό να διατηρηθούν ακόμα μια μέρα στην εξουσία και στο φαγοπότι μερικοί πέφτει στο κενό. Το τάχα ρίσκο απαντάται καίρια στο πρωτοσέλιδο. Και δεν ειναι καν ρισκο ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ δράσης των πολιτών.
Περισσότερο αυτο ισχύει για τους 151 βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν την καθημερινή καταστροφή και συνεχίζουν να στηρίζουν το κυβερνητικό χάος και αλαλούμ.