Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

Live and let the others DIE

Ο ένας υπουργός παραιτήθηκε μέσα σε μια κυβερνητική θητεία και πριν ολοκληρωθεί η 4ετία , 2 φορές ! Νάτο το παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς ντοπινγκ μάλιστα. Δεν φταίει τόσο ο υπουργός που παιρνει τον Κυβερνητικό Θώκο με ευκολία όσο ο Πρωθυπουργός που τον διορίζει ξανά ...

Ο άλλος συστηματικά απέφευγε να πληρώνει ΙΚΑ και λοιπές εισφορές για τους ξένους μετανάστες που είχε στο αυθαίρετο 'Αναψυκτήριο" του άσχετα αν διαφήμιζε την προσπάθεια που θα έπρεπε να κανουν όλοι οι υπολοιποι εργοδότες στην Ελλάδα για το απαράδεκτο φαινομενο που στερεί από την Ελλάδα πόρους και πριν από όλα την πολυπόθητη ασφάλιση των κακομοιρων ξεκρέμαστων ξένων μεταναστών. Κι όταν αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στοιχεία για την παρανομία έσπευσε να δηλώσει πως τα ΜΜΕ του πάνε κόντρα. Κι όταν μετα από λίγο καιρό ξεσκεπάστηκε η μικρότητα του, 'παραιτήθηκε' και έσπευσε σαν κλασσικός σπιούνος να καρφώσει όλη την γειτονιά του.
-Μα τι λέτε τώρα όλοι στην περιοχή μου ΧΤΙΖΟΥΝ ΈΤΣΙ ...

Ο τρίτος που ειναι και υπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος χτίζει αυθαίρετα και παράνομα το καλοκαιρινό σπιτάκι του και για αυτην την εκδούλευση δίνει απλόχερα από το υπουργείο του και καποιες εργολαβίες στον μηχανικό του που έκανε αυτές τις μικρές παραβάσεις

Ο επόμενος και πιο απίστευτος από ολους είναι ο κύριος Βουλγαράκης. Γιατί να πληρώσει φόρους ο ανθρωπος; Παει και κάνει μια off shore για να γλυτώσει του φόρους που ολοι άλλοι μαλάκες πληρώνουμε ! Και στην συνέχεια το διαφημίζει !

Τελος ; Μαλλον όχι ! Ο κύριος Ρουσόπουλος κερνά η κυρία Ζαχαρέα πίνει. Άντε βρειτε ευρωπαική χώρα που η γυναικα του υπουργού Τυπου κάνει αλλά και διευθύνει πολιτικό ρεπορτάζ.

περάσαμε το καρέ με γερά χαρτιά !
αλλά προχωράνε κιολας πιο χοντρα αφού νομιμοποιήται η δίψα πολλών πλέον για αρπαχτή χωρίς όρια , δασμούς , φόρους και αναστολές σύμφωνα με το παράδειγμα των υψηλών προσώπων της κυβερνησης του μάνατζερ και "βασικού Αμέτοχου" Καραμανλή που ζει σεμνά και ταπεινά -το πιστεύω ειλικρινά αυτό το τελευταίο- στην Ραφήνα.

Αντε τώρα να πας να εκλέξεις έναν πολιτικό που υπόσχεται διαφάνεια και τιμιότητα και μάλιστα όταν αυτή η αρετή του είναι αποδεκτή από την πλειονότητα του ελληνικού λαού.
Υπάρχουν πολλοί τίμιοι σε αυτο το τοπο αλλά και αρκετοί κατεργάρηδες έστω και 'εν αγνοία ' τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: