Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Αν διαβασεις τα ονοματα των συνεταιρισμών που κινδύνευσαν να καούν ή τσουρουφλίστηκαν απο τις φλογες καταλαβαινεις και ποιές εργασιακές ομάδες μπηκαν με το ετσι θέλω στα καμένα για να γίνουν "ενα με την φύση"

Καλλιτεχνούπολη , Περιοχή των πιλότων, δικαστικά, παραδικαστικών υπαλλήλων πιο εκεί, τραπέζης παρά κάτω, Οικισμός Εντισον παρα δίπλα άραγε αυτοί ποιοι να είνaι σε ποιά εφεύρεση του κυριου Εντισον να αντιστοιχουν.
Παναθέμαμε βραδιάτικα!
Να είναι του ραδιοφώνου να είναι του ΟΤΕ ;
της ΔΕΗ ;
βρες μπας και είναι tutti frutti ; Μπα όχι είναι ενος συγκεκριμένου εργασιακού και ερευνητικού πεδίου αλλά και Υπολοιπων Εφευρέσεων.
Ο κύριος Τεσλα έχει μερίδιο απο την καμένη πίτα τώρα ;
Εμαθα απο τη δεκαετία του '60 όταν παραθερίζαμε στα Άνω Βριλήσσια - αυτή είναι η ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό παρακαλώ - πως ακόμα και καταπατημένες περιοχές σαν αυτές διεκδικούνταν επάξια από διάφορους Δημους και Κοινότητες.
Έχουμε για παράδειγμα Πάτημα Βριλησσίων αλλά και πιο κεί το Πάτημα Χαλανδρίου.
Ουτε τριπλουν να ήτανε... Ποσα πατήματα μπορεί να κάνουμε χωρίς να κάνουμε βήματα ή να καούμε άραγε;

Θα μετακομιζες δίπλα στο ακόμα ενεργό λατομειο στο Μαρκόπουλο που δέχεται παράλληλα ακόμα απόβλητα απο νοσοκομεία κάθε βραδυ αν δημιουργόνταν οικισμός με την ονομασία Μαντάμ Κιουρί ;

μάτι δεν εκλεισα χθες βραδυ με τις απορίες αυτές

ένας απο τους 'ειδικούς' στο θέμα ενεργειας όταν του μίλησα για το θέμα βιοκαυσιμων με αγριοαγκινάρες άλλά και αλλες καλλιέργειες πολύ κομψά με ρώτησε
"είσαι παλαβός δεν ξερεις τι λες μου φαινεται "
Εεεμ νάτο !
τελικά κάνω πράξη την φράση του αγαπητού μου κύριου Dr Ronald Laing
...αν δεν εντρυφήσεις στην τρέλα δεν μπορεις να κάνεις και τίποτα για αυτήν.
Πληρω τα κριτήρια Ντόκτορ. Ερχομαι. Είμαι στα σύνορα

Δεν υπάρχουν σχόλια: